Wij zijn gespecialiseerd in het hoogwaardig creƫeren, fotograferen en bewerken van beelden. Onze digitale beeldmanipulaties bieden grenzeloze mogelijkheden om ieder creatief concept te verwezenlijken. Wij leveren hoogwaardig digitaal beeld materiaal volgens uw specifieke wensen.

Fotografie voor uw website, cd-rom presentaties, brochures, tijdschriften, catalogi, folders, flyers, billboards of ander drukwerk.

Wij werken onder andere voor reclamebureaus of rechtstreeks voor bedrijven / instellingen en andere fotografen. Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar en zullen wij actief meedenken over het gewenste eindresultaat.


Wat wij doen:

Reclamefotografie, productfotografie, foodfotografie, liquid&drinks/beverages fotografie, fashionfotografie, beautyfotografie, architectuurfotografie, interieurfotografie, lifestylefotografie, reportagefotografie, bedrijfsfotografie, post production, digitale beeldbewerking, digitale beeldmanipulatie, retouching, kleurcorrecties, beeldcreatie/concept, illustratie, styling, foodstyling.


Fotostudio:

De compleet ingerichte studio van 275 vierkantemeter is voorzien van alle moderne faciliteiten en apparatuur om uw producten snel en gedetailleerd te fotograferen. Tevens voorzien van een infinity cove (rondwand), beweegbaar plafond, visagie ruimte en een keuken voor foodfotografie

De studio is tevens voorzien van een aparte keuken waar gerechten of producten voor food-fotografie kunnen worden klaar gemaakt. Voor productfotografie met modellen beschikken wij tevens over een visagie ruimte.Kenmerken:

  • Totale oppervlak 275 vierkantemeter
  • Grote elektrische overheaddeur
  • Bewegend zwevend plafond van 16 vierkantemeter
  • Infinity cove (rondwand) van 50 vierkantemeter
  • Drie opname sets
  • Keuken t.b.v. culinaire fotografie
  • Visagie ruimte
  • Ruime hoeveelheid accessoires en requisieten

De fotostudio is gevestigd in Sprang-Capelle strategisch gelegen tussen Tilburg en Waalwijk.

Retouching studio:

We zijn voorzien van geavanceerde computersystemen en applicaties en werken alleen met hoge kwaliteit, gecalibreerde monitoren voor de post productie/ beeldbewerking.


Specialismen:

Creative director, art-director, fotograaf, beeldbewerker, retoucher, illustrator, stylist, foodstylist

Voor fotografen:

Post production, digitale beeldbewerking, digitale beeldmanipulatie, retouching, kleurcorrecties.