Grafisch Design en Concept

Voor al uw grafische ontwerpen kunt u terecht bij Irene van der Meijs Photography & Image Manipulation. Wij bieden u eenvoudige ontwerpen tot complete huisstijlen inclusief logo, visitekaartjes, briefpapier, advertenties, folders en webdesign.

  • Illustraties
  • Logo Ontwerp
  • InfoGraphics
  • Webdesign
  • Grafische Vormgeving
  • Packaging design
vormgeving poster

Grafisch design, Concept, Vormgeving, Illustraties en Huisstijlen.


Illustraties

Illustraties voor diverse doeleinden. In overleg ontwerpen wij illustraties voor icons, markeringen, flyers, posters, advertenties, boeken enz.

Wij zijn ons er van bewust dat het eindresultaat niet vast ligt. Overleg staat daarom voorop bij onze opdrachten om samen tot een bevredigend resultaat te komen.

 

 

illustratie en fotografie

illustratie

Illustratie & fotografie

Beide expertises hebben wij in huis. Een combinatie van illustratie en fotografie geeft verrassende resultaten.

Presenteer uw producten op een aantrekkelijke manier. Informeer naar de mogelijkheden.

illustraties

 


Vormgeving

Vormgeving en brand design voor grote en kleine bedrijven. Fotografie en illustraties in eigen beheer. Bovendien kunnen wij putten uit onze eigen beeldbank. Vinden wij niet de juiste afbeelding? Dan maken wij deze.

De uitstraling van het ontwerp is de look & feel van jullie merk. Een sterk merk is een krachtig middel om klanten te binden. We kijken goed naar uw product of dienst om een krachtig ontwerp te maken wat bij jullie bedrijf past.

Heeft je merk een restyling nodig of wil je een nieuw ontwerp laten maken, Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

doosje pvm voorkant

doosje pvm achterkantontwerp bovenzijde en buiten zijkanten_DEF 3mm overlap_V260mm

werktekening ter illustratie

Banner vormgeving

drop_640
kauwgum_640
snoep_640


Verpakkingen en etiketten

Ontwerpen voor verpakkingen, etiketten en promotie materialen.

packaging design
usb-stick


Visitekaartjes

Een visitekaartje is een van de eerste indrukken die een potentiële klant van u krijgt.

Een visitekaartje wordt vaak in het eerste contact moment aan uw potentiële klant gegeven. Het moet dus passen bij uw bedrijf, bedrijfsstrategie en uitstralen waar u voor staat. Een visitekaartje kan dus meer betekenen dan alleen een naamkaartje. Een visitekaartje kan een indruk meegeven, die bij de klant blijft hangen.

design visitekaartjes


Logo’s

Ontwerpen van logo’s voor kleine en grote bedrijven. Een goede presentatie begint bij een juiste huisstijl en logo. Vaak is een logo het eerste wat je klanten zien. Dit logo moet meteen opvallen en tonen met wie ze te maken krijgen. Samen met U ontwerpen wij uw logo. U kent de branche, wij de onze.Ontwerpen van professionele logo's

 


Post Production Studio

Onze Studio voor Beeldbewerking en Beeldmanipulaties.

We zijn voorzien van geavanceerde computersystemen en applicaties en werken alleen met hoge kwaliteit, gecalibreerde monitoren voor de post production / beeldbewerking. Digitale beeldmanipulaties bieden grenzeloze mogelijkheden om ieder creatief concept te verwezenlijken. Wij leveren hoogwaardig digitaal beeld materiaal volgens uw specifieke wensen.

  • Beeldbewerking / Foto Manipulaties
  • Beeldverbetering / Beeldretouche
  • Kleurcorrecties
  • Detoureren / Vrijstaand maken

Uiteraard helpen wij u graag om bestaand beeldmateriaal te verbeteren cq op te waarderen.

Editing

Ook uniek bij stockfotografie is onze editing service. Wij kunnen foto’s en illustraties voor u maken maar ook aanpassen, omkleuren, samenvoegen enz. Wat u wenst. Bijna alles is mogelijk.