Food & Drinks

portfolio Food & Drinks PhotographyPortfolio Food & Drinks Photography

Als u op bovenstaande afbeelding klikt kunt u ons portfolio Food&Drinks bekijken. Culinaire fotografie is een specialisme van Irene van der Meijs. Het vastleggen van Food & Drinks vereist grote vakmanschap op het gebied van foodfotografie en beeldbewerking. Smaak en geur moeten worden omgezet in een 2-dimensionaal plat beeld. Zowel uw vrijstaande packshot van een snack tot een high-end culinaire sfeerfoto worden met de nodige zorg behandeld. U krijgt foodfotografie waar de frisheid vanaf straalt. Ook al uw snoepfotografie en drankfotografie worden fris en sprankelend weergegeven. Door een juist gebruik van licht, compositie en gevoel voor timing wordt dit doel bereikt.

Wij hebben ruime ervaring in gerechten, wijnen, likeuren, bier, frisdranken, splash, ijs, snoep, taarten en dessert fotografie. Er komt veel kennis en ervaring kijken bij het vastleggen van de juiste kleur, helderheid en frisheid.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw foodfotografie in combinatie met een model te laten maken.

De fotostudio is voorzien van een aparte keuken waar gerechten of producten voor foodfotografie kunnen worden klaar gemaakt. Voor foodfotografie met modellen beschikken wij tevens over een visagie ruimte.

U bent voor food & beverages fotografie van harte welkom in de studio van Irene van der Meijs. Naast food & beverages fotograferen we ook al uw producten, bijvoorbeeld keuken accessoires, glazen, servies e.d. Ook zijn we beschikbaar om bij u op locatie bijvoorbeeld het restaurant of de keuken te fotograferen.

Kom gerust eens kennis maken bij ons in de fotostudio om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.