Architectuur & Interieur

portfolio Architecture photographyArchitectuur en Interieur Fotograaf

Als u op bovenstaande afbeelding klikt kunt u ons portfolio Architectuur en Interieur fotografie bekijken. Met jarenlange ervaring op het gebied van interieur en architectuurfotografie wordt uw gebouw, landschap of brug op de gewenste manier vastgelegd en bewerkt. Een expressieve foto van uw hoofdkantoor over de volle lengte van uw entree of een realistische presentatie van uw vastgoed, alles is mogelijk. Streven naar rust en eenvoud in het beeld is een belangrijk aspect om tot de essentie van mooie architectuurfotografie te komen.

Ook interieurfotografie vergt het nodige vakmanschap op het gebied van fotografie. Licht en compositie zijn hierbij de belangrijkste aspecten. Heldere en strakke architectuur en interieurfotografie is wat Irene van der Meijs u kan bieden.

Met behulp van de aanwezige (natuurlijke) lichtbronnen en extra kunstmatige lichtbronnen wordt de grootste aandacht besteed aan de juiste sfeer. Wij besteden veel aandacht aan het juist weergeven van de vorm en afmetingen van de ruimte.

Irene van der Meijs kan u als architectuurfotograaf en interieurfotograaf snel van dienst zijn voor het maken van mooie, sfeervolle en hoge kwaliteit architectuur- en interieurfotografie.

Door het gebruik van beeldmanipulatie kunt u het gebouw presenteren zonder vervelende obstakels of bijvoorbeeld zonder grauwe lucht in beeld. Wij kunnen desgewenst objecten via beeldbewerking verwijderen en de omgeving aanpassen, zoals het toevoegen van een mooie blauwe lucht.

Als ervaren architectuurfotograaf en interieurfotograaf kan Irene van der Meijs Photography & Image Manipulation u adviseren om tot het gewenste resultaat te komen. Kom gerust eens kennis maken bij ons in de fotostudio om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.